Kategorie

Výrobci

Můj účet

E-mailová adresa

Heslo


Zapoměl/a jste vaše heslo?

Newsletter

Ceresit stop vlhkosti Aero 360. Přístroj 450g

Revoluční systém AERO 360° funguje na fyzikálním principu – čím větší je kontakt tablety se vzduchem, tím větší je její absorpční účinek. Aerodynamický tvar přístroje má unikátní 360° vzdušný otvor na proudění vzduchu, který umožnuje cirkulaci vzduchu kolem a skrz tabletu.


Více detailů


298,00 Kč bez DPH

J001201

Loyalty program Zakoupením tohoto produktu získáte 300 bodů na dárek, poukaz či slevu. Tvoje získané body



Revoluční systém AERO 360° funguje na fyzikálním principu – čím větší je kontakt tablety se vzduchem, tím větší je její absorpční účinek. Aerodynamický tvar přístroje má unikátní 360° vzdušný otvor na proudění vzduchu, který umožnuje cirkulaci vzduchu kolem a skrz tabletu.

Ultra absorpční tablety mají členitý tvar díky kterému je kontaktní plocha tablety se vzduchem větší, čímž se zvyšuje účinnost pohlcování. To vede k nárůstu účinnosti o 40%.

JAK POHLCOVAČ FUNGUJE? Nepotřebuje ke své činnosti žádnou energii. Přístroj okamžitě po vložení tablety začne vstřebávat nadbytečnou vlhkost ze vzduchu. Tableta AERO 360° používáním postupně zmenšuje svůj objem a když zcela zmizí, je nutné vložit novou. Tekutinu vylijte ze zásobníku po úplném rozpuštění tablety.

JAK DLOUHO VYDRŽÍ TABLETA? tablety AERO 360° je v místnosti do 20m2 až 3 měsíce v závislosti na relativní vzdušné vlhkosti a teplotě v místnosti.

KDE POHLCOVAČ POUŽÍT? Pohlcovač lze umístit do všech prostor, ve kterých potřebujete redukovat vlhkost! Optimální je jeho použití v místnostech jako je kuchyň, obývací pokoj, koupelna, ložnice a prostory s nízkou cirkulací vzduchu (sklep, garáž, podkroví, karavan, chalupa).

Je také pomocníkem v případě, že dojde k navlhnutí místnosti v důsledku vodní havárie či povodní. Ideální do prostoru 50m3.

KAM UMÍSTIT? Na podlahu či vyvýšené místo, kde je dostatek prostoru pro cirkulaci vzduchu.

I když je provoz pohlcovače Ceresit STOP VLHKOSTI bezpečný, neponechávejte jej v blízkosti dětí a domácích zvířat. Z každé strany pohlcovače by měl být kvůli dobré cirkulaci vzduchu volný prostor minimálně 10 cm. Neumísťujte pohlcovač v blízkosti zdrojů tepla (topení, krby, atd.). Zabraňte kontaktu tablety AERO 360° nebo roztoku s kovy (např. zlaté okraje talíře), kůží, textíliemi, kobercem nebo potahy. V případě kontaktu, okamžitě omyjte znečištěný předmět teplou vodou.

SYSTÉM 2v1 Stop vlhkosti a zápachu

Ultra absorpční aktivní krystaly pro dosažení optimální vlhkosti v místnosti
Patentovaná technologie proti zápachu: až 70% redukce pachů

PREVENCE ALERGIÍ Nadměrná vzdušná vlhkost vytváří příznivé podmínky pro výskyt roztočů a plísní a zvyšuje riziko vzniku alergií. Pohlcovače Ceresit STOP VLHKOSTI AERO 360° pohlcují nadměrnou vzdušnou vlhkost a tím pomáhají zabránit vzniku a růstu plísní, předcházet alergiím, astmatickým projevům, ucpanému nosu, podráždění kůže a ekzémům.

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Košík  

(prázdný)

Novinky

Momentálně nejsou žádné novinky