Kategorie

Výrobci

Můj účet

E-mailová adresa

Heslo


Zapoměl/a jste vaše heslo?

Newsletter

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E krém na ruce 100ml.

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E krém na ruce 100ml.

Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou funkci pokožky zejména po zátěži chemickými látkami včetně mycích a čistících prostředků.

Více detailů


16,50 Kč bez DPH

J023001

Loyalty program Zakoupením tohoto produktu získáte 16 bodů na dárek, poukaz či slevu. Tvoje získané body



Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou funkci pokožky zejména po zátěži chemickými látkami včetně mycích a čistících prostředků. Regenerace pokožky je zajištěna tzv. Biokomplexem, který se vytváří vazbou aloe vera a vitamínu E na speciální nosiče v krému. Ty zajistí dopravu účinných látek na potřebná místa v pokožce.
Účinné složky: Aloe vera extrakt je látka získávána procesem rozpouštění 100% koncentrátu aloe kapské v čištěném polyalkoholu. Hlavními účinnými složkami extraktu jsou látky aloi a emodin, které mají zejména protizánětlivé a protibakteriální účinky. Díky mimořádné čistotě extraktu působí aloe blahodárně na zklidnění pokožky a podporuje obnovu buněk její svrchní vrstvy.

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Košík  

(prázdný)

Novinky

Momentálně nejsou žádné novinky