Kategorie

Výrobci

Můj účet

E-mailová adresa

Heslo


Zapoměl/a jste vaše heslo?

Newsletter

ISOLDA Keratin s Mandlovým olejem krém na ruce 100ml.

ISOLDA Keratin s Mandlovým olejem krém na ruce 100ml.

Keratin rozptýlený v přírodním mandlové mléku je originální kombinací pro obnovu a regeneraci pokožky celého těla včetně nehtů. Vysoká koncentrace této kombinace zajišťuje nejen ochranu povrchu pokožky, ale také její hloubkovou výživu

Více detailů


33,80 Kč bez DPH

J023005

Loyalty program Zakoupením tohoto produktu získáte 34 bodů na dárek, poukaz či slevu. Tvoje získané body



Keratin rozptýlený v přírodním mandlové mléku je originální kombinací pro obnovu a regeneraci pokožky celého těla včetně nehtů. Vysoká koncentrace této kombinace zajišťuje nejen ochranu povrchu pokožky, ale také její hloubkovou výživu. Mimořádnou předností přípravku je snadná vstřebatelnost při zachování jeho zvláčňujícího a vyživujícího účinku.
Účinné složky: Keratin je vysoce odolná bílkovina nacházející se v kůži, vlasech a nehtech. Pokožce dodává zejména jemnost a vláčnost díky dobrým hydratačním účinkům na jejím povrchu. Snížený obsah keratinu v kůži může vést ke ztrátě pevnosti pokožky a projevům jejího předčasného stárnutí. Mandlový olej byl využíván ve středověkém Orientu na ošetření kůže dívek, které byly cíleně vychovávány jako nevěsty bohatých velmožů. Historicky jsou známy jeho výrazně zklidňující a vyživující účinky. Mandle obsahují kromě nenasycených mastných kyselin rovněž anorganické složky jako je draslík, vápník a křemík, které jsou nepostradatelné pro pevnost pokožky. Jemné, velmi malé, poloprůsvitné kapičky oleje mandlových jader mají schopnost pronikat hluboko do pokožky. Díky svým vlastnostem působí jako vnitřní výživa kůže i několik dnů po aplikaci přípravku.

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Košík  

(prázdný)

Novinky

Momentálně nejsou žádné novinky