Kategorie

Výrobci

Můj účet

E-mailová adresa

Heslo


Zapoměl/a jste vaše heslo?

Newsletter

ISOLDA Heřmánek s vitamínem A, krém na ruce 100ml.

ISOLDA Heřmánek s vitamínem A, krém na ruce 100ml.

Krém podporující a urychlující proces hojení kůže. Při pravidelné aplikaci povrch pokožky zjemní a zvláční. Dlouhodobě ošetřovaná pokožka získává zpět vitalitu a odolnost proti nepříznivým vlivům prostředí.

Více detailů


17,60 Kč bez DPH

J023004

Loyalty program Zakoupením tohoto produktu získáte 17 bodů na dárek, poukaz či slevu. Tvoje získané body



Krém podporující a urychlující proces hojení kůže. Při pravidelné aplikaci povrch pokožky zjemní a zvláční. Dlouhodobě ošetřovaná pokožka získává zpět vitalitu a odolnost proti nepříznivým vlivům prostředí. Krém se snadno vstřebává a je velmi příjemný pro celodenní použití.
Účinné složky:
Heřmánek  je velmi ceněný pro své dezinfekční, antibiotické, antiseptické a astringentní účinky. Zkracuje dobu hojení a regenerace ran. Brání tvorbě jizev a již vzniklé jizvy redukuje. Zabíjí plíseň Candidu albicans a bakterie Staphylocoka. Zabraňuje v rozmnožování viru, který způsobuje dětskou obrnu. Pozitivně působí při streptokokové a stafylokokové bakteriální infekci, při zánětech kůže a při popáleninách.
Vitamín A řadíme do skupiny vitamínů rozpustných v tucích. Tento vitamín přijímáme do těla ve dvou podobách. Z živočišných produktů (játra, vejce, sýr, máslo) získáme čistou formu vitamínu A nazývanou retinol. Druhá forma obsažená v zelenině (zelenina s červeně nebo žlutě zabarvenými plody) se jmenuje karoten. Pro běžnou spotřebu je výhodnější užívání vitamínu A ve formě beta-karotenu. Čistý vitamín A se nevylučuje a při užívání nadměrného množství hrozí předávkování. Nezbytný je pro vývoj epitelií, při jeho nedostatku buňky rohovatí. Příznivé účinky lze využít také při suchosti pokožky a vlasů, při akné, lomivosti nehtů, pomáhá při tvorbě kostí a zubů u dětí, podporuje i hojení drobných ran. Je důležitý také pro podporu imunitního systému.
Použití:
Na očištěnou, osušenou pokožku aplikujte přiměřené množství krému a vetřete. Opakujte dle potřeby i několikrát denně.

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Košík  

(prázdný)

Novinky

Momentálně nejsou žádné novinky